П`ятниця
19.04.2024
09:53
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Травень » 25 » Відбулося свято Останнього дзвоника
22:28
Відбулося свято Останнього дзвоника
 24 травня в нашій школі урочисто святкували свято Останнього дзвоника. На святі були присутні батьки, учні, вчителі. З вітальним словом до випускників звернулися Кабанова Марія Миколаївна (завідуюча районним відділом освіти) та Гуменюк Степан Васильович (директор школи). Вітання в адрес випускників звучали від першої вчительки Степанюк С. П., класного керівника Павлюк Т. С. та майбутніх першокласників.
В цей день шкільний дзвоник продзвенів останній раз для учнів 9 класу: Андріюк Інни, Данилюка Назара, Літун Ірини, Морозовської Ольги, Нехороших Аліни та Павлюка Олександра. Шкільні роки назавжди залишаються в пам'яті випускників.
Бажаємо щоб вас завжди супроводжувала міцна шкільна дружба, щоб допомагали вам добрі і мудрі поради ваших шкільних наставників, хай здійсняться ваші надії і прагнення. Ви будете гідними продовжувачами трудових традицій, започаткованих вашими батьками, зміцните добру славу рідної землі. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. Хай вам завжди щастить!
Всім випускникам бажаємо успішної здачі іспитів, а всім школярам - яскравих і насичених канікул!
Просмотров: 789 | Добавил: Шимківці | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0